Ontwerpbestemmingsplan woningbouw Pompweg

Inzage ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat eenieder met ingang van woensdag 25 augustus 2010 tot en met dinsdag 5 oktober 2010 in de gelegenheid wordt gesteld om op de afdeling VROM, Dorpsplein 1 te Groesbeek, kennis te nemen van het ontwerp van het bestemmingsplan Woningbouw Pompweg. Tevens is het ontwerp bestemmingsplan Woningbouw Pompweg digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPBouwplanPompweg-ONW1 en de gemeentelijke internetsite, www.groesbeek.nl onder plannen en projecten, digitale bestemmingsplannen.

Het plangebied bestaat uit het gebied gelegen tussen Pompweg 4 en Spoorlaan 8. Bouwplan Pompweg behelst de bouw van één levensloopbestendige woning.

Eenieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan Woningbouw Pompweg kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer T. Onderstal, telefoonnummer 024-39 96 127.

Groesbeek, 12 augustus 2010

Hoogachtend,

Namens het college van burgemeester en wethouders,

W. Bodewes,

hoofd afdeling Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Naar boven