Bestemmingsplan Buitengebied – Achterstraat tussen 13 en 15 te Den Hout en Heikantsestraat 49 te Oosteind

Ontwerpwijzigingsbesluit artikel 3.6, lid 1, sub a Wro.

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied – Achterstraat tussen 13 en 15 te Den Hout en Heikantsestraat 49 te Oosteind’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbesluit voorziet in de wijziging van de bestemming van Achterstraat tussen 13 en 15 van ‘Agrarisch gebied met landschappelijke, cultuurhistorische en/of abiotische waarden’ in de medebestemming ‘Woondoeleinden’ en een verkleining van het bouwvlak Heikantsestraat 49 van de medebestemming ‘Agrarische bedrijfsdoeleinden’.

Het verzoek tot wijziging van het bestemmingsplan, het ontwerpwijzigingsbesluit met bijbehorend ontwerpwijzigingsplan, bestaande uit een toelichting, planregels en verbeeldingen, liggen met ingang van 19 augustus 2010 voor een periode van 6 weken ter inzage in het informatiecentrum in de publiekshal van het stadhuis. Deze stukken kunnen eveneens worden ingezien op de websites www.oosterhout.nl en/of www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende genoemde termijn tot en met 29 september 2010 kunnen belanghebbenden bij ons college naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp-wijzigingsbesluit. Indien u een mondelinge zienswijzen kenbaar wilt maken, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 0162-489460.

Oosterhout, 18 augustus 2010

Het college van Oosterhout.
Naar boven