stcrt-2010-1303-001.png Vaststelling bestemmingsplan Zuid, revitalisering winkelcentrum Nije Nering 2007

Burgemeester en Wethouders van Hoogeveen maken bekend dat de gemeenteraad op 10 september 2009 het bestemmingsplan Zuid, revitalisering winkelcentrum Nije Nering 2007 gewijzigd heeft vastgesteld. De wijzigingen Het bestemmingsplan maakt de revitalisering van winkelcentrum De Nije Nering mogelijk. Het plangebied wordt aan de oostzijde door de Middenweg, aan de zuidzijde door de Boekenberghstraat, aan de westzijde door de Bouwmeesterstraat en aan de noordzijde door de Tamboerlaan begrensd. Er zijn wijzigingen doorgevoerd in de voorschriften. De wijzigingen staan opgesomd en beschreven in het raadsvoorstel annex raadsbesluit.

Het gewijzigde bestemmingsplan ligt vanaf 4 februari 2010 t/m 17 maart 2010 ter inzage in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. Het plan kan ook worden ingezien op de website www.bestemmingsplannenhoogeveen.nl. Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen de onderstaande personen naar keuze mondeling of schriftelijk bedenkingen inbrengen:

  • 1. degenen die in het kader van het ontwerpbestemmingsplan tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze kenbaar hebben gemaakt;

  • 2. belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest in het kader van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Schriftelijke bedenkingen kunnen worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen. Voor het inbrengen van mondelinge bedenkingen kan (bij voorkeur 14  agen) voor het aflopen van de termijn van terinzagelegging gedurende werkdagen telefonisch een afspraak worden gemaakt (telefoonnummer 0592-365443 of 0592-365468).

Tevens kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn naar keuze mondeling of schriftelijk bedenkingen inbrengen bij Gedeputeerde Staten tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Hoogeveen, 22 januari 2010

Naar boven