Projectbesluit Weideveld fase II, vastgesteld

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.11 in relatie tot artikel 3.8, derde lid van de Wet op de ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij in haar vergadering van 20 juli 2010 het projectbesluit Weideveld fase II hebben vastgesteld.

Het plangebied van het projectbesluit is gelegen in de oostelijke hoek van het (toekomstige) woongebied Weideveld, tussen de watergang en de noordelijke ontsluitingsweg van Weideveld, alsmede ten noorden van deze ontsluitingsweg. Het projectbesluit maakt de bouw van 48 woningen mogelijk, waarvoor op 18 december 2009 een aanvraag om bouwvergunning is ingediend. Burgemeester en wethouders hebben tevens besloten om de bouwvergunning te verlenen t.b.v. dit project.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken alsmede de verleende bouwvergunning ligt vanaf vrijdag 20 augustus 2010 gedurende zes weken (dus tot en met donderdag 30 september 2010) ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 en is op de volgende wijzen te raadplegen:

digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

digitaal als pdf bestand, inclusief de bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website www.bodegraven.nl onder de rubriek ‘projecten en bestemmingsplannen’;

op papier (inclusief de bijbehorende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis.

Vanaf de dag na de 1e dag van de terinzagelegging kan gedurende zes weken door belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Tevens kan gedurende bovengenoemde termijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Dit verzoek dient te worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend.

Naar boven