Ontwerpbestemmingsplan ‘Gymzaal Santpoort-Zuid’

Burgemeester en Wethouders van Velsen zijn voornemens de gemeenteraad voor te stellen een nieuw bestemmingsplan vast te stellen voor het ’Oranjeveld’, aan de Willem de Zwijgerlaan te Santpoort-Zuid. Het plangebied ligt zuidelijk van de Brederode Daltonschool, die is gevestigd aan de Willem de Zwijgerlaan 110. Ten oosten en ten zuiden wordt het plangebied begrensd door de Van Dalenlaan en de Bloemendaalsestraatweg. Het bestemmingsplan zal voorzien in een planologische regeling ten behoeve van de bouw van een gymzaal ter plaatse van het ‘Oranjeveld’.

Krachtens artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4, artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht, ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Gymzaal Santpoort-Zuid’, voor eenieder met ingang van 20 augustus 2010 gedurende zes weken ter inzage. Naast het ontwerpbestemmingsplan liggen tevens de daarop betrekkinghebbende onderzoeken en rapportages ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan (inclusief de daarop betrekking hebbende onderzoeken en rapportages) is in te zien bij de receptie van het stadhuis, Dudokplein 1 te IJmuiden. De receptie is op maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 16.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Eveneens is een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan in te zien bij de centrale bibliotheek, Dudokplein te IJmuiden.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan eenieder zijn of haar zienswijzen omtrent het ontwerp kenbaar maken. Indien u dit schriftelijk doet kunt u de zienswijzen richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Velsen, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de heer H. Kloosterman of de heer P. Blom, telefoon (0255) 56 72 00.

IJmuiden, 19 augustus 2010

Naar boven