Aanvraag vergunningen van Nieuwenhuijsen Groep BV

Bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant en bij het dagelijks bestuur van het waterschap Brabantse Delta zijn op 21 december 2009 door Nieuwenhuijsen Groep BV aanvragen om vergunningen ingediend krachtens bovengenoemde wetten voor de inrichting bestemd voor het bouwen, onderhouden en repareren van metalen schepen langer dan 25 meter gelegen aan de Rivierkade 1 te Geertruidenberg. Gedeputeerde Staten treden bij de behandeling van deze aanvragen op als coördinerend gezag. Het voornemen bestaat deze vergunningen te verlenen.

De aanvragen, de ontwerpbeschikkingen en de bijbehorende stukken liggen vanaf 23 augustus 2010 tot en met 4 oktober 2010 ter inzage in de gemeentewinkel, Vrijheidsstraat 2 te Raamsdonksveer op werkdagen van 8.30–13 uur en tevens op woensdag van 14–20 uur.

Ook is het mogelijk de stukken in te zien in het Provinciehuis van Noord-Brabant, Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch. U kunt daarvoor contact opnemen met de heer H.S.J. van Son van het bureau Vergunningverlening Afvalrecycling en Industriële bedrijven van de directie Ecologie. Telefoon (073) 681 26 19/ fax (073) 680 76 41. Aan deze procedure is een zaak-/projectnummer gekoppeld. Gelieve bij correspondentie dit nummer (1621646/25349) te vermelden. Vanaf het moment van terinzagelegging is de ontwerpbeschikking Wet milieubeheer te bekijken op de internetsite: ‘www.brabant.nl/milieuvergunning’.

Eenieder kan over de ontwerpbeschikkingen tot en met 4 oktober 2010 schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 5216 TV ’s-Hertogenbosch.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot een hoorzitting over de ontwerpbeschikkingen. Een verzoek daartoe dient voor 13 september 2010 bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant te worden ingediend.

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen over de ontwerpbeschikkingen naar voren hebben gebracht kunnen later beroep instellen tegen de definitieve beschikkingen.

’s-Hertogenbosch, augustus 2010

Naar boven