Vooraankondiging bestemmingsplan Buizengat 2e fase, Oranjepark en ‘t Hof

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb) geven burgemeester en wethouders van Vlaardingen kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan Buizengat 2e fase, Oranjepark en ‘t Hof. Het plangebied wordt begrensd door de Hoflaan, de Westlandseweg, de Julianasingel en de Hofsingel.

Het gebied zal in hoofdzaak worden ingericht voor woon- en verkeersdoeleinden. Tevens zal de openbare ruimte worden ingericht. Het bestemmingsplan is in de fase voor planvoorbereiding. In dit stadium worden geen stukken ter inzage gelegd. Daarom is er nog geen mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen en geen gelegenheid aan een onafhankelijke instelling om advies uit te brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt naar verwachting 1e kwartaal van 2011 gedurende zes weken ter inzage gelegd. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend. Van de terinzagelegging wordt vooraf kennisgegeven in Groot Vlaardingen, de Staatscourant, de internetsite van de gemeente Vlaardingen (www.Vlaardingen.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl

Vlaardingen, 18 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven