Vaststellingsbesluit uitwerkingsplan ‘Kern Heel’ ten behoeve van het realiseren van een bouwkavel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het uitwerkingsplan ‘Kern Heel’ is vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders bij besluit d.d. 12 augustus 2010.

Het plangebied van voornoemd uitwerkingsplan is gelegen aan het Catualiumplein 2 in Heel. Het uitwerkingsplan van het bestemmingsplan ‘Kern Heel’, voorziet in de mogelijkheid 1 woning te bouwen en bijbehorende voorzieningen.

Het vastgestelde uitwerkingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken en voormeld besluit van burgemeester en wethouders liggen voor belanghebbenden vanaf 26 augustus 2010 gedurende zes weken ter visie. Het voormelde uitwerkingsplan met genoemde stukken en voornoemd besluit kunnen worden ingezien in de informatieruimte van het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling). Het uitwerkingsplan zelf bestaat overigens uit de verbeelding, de bestemmingen en regels alsmede een toelichting.

Het uitwerkingsplan met de hierbij behorende stukken en het vaststellingsbesluit worden tevens langs electronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl. Voorts wordt eenieder in de gelegenheid gesteld het uitwerkingsplan met genoemde stukken en besluit op het gemeentehuis langs electronische weg te raadplegen.

Aangezien niemand tijdig zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpuitwerkingsplan bij het college van burgemeester en wethouders, kunnen slechts belanghebbenden die aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest gedurende bovengenoemde termijn van tervisielegging beroep instellen tegen voornoemd besluit van het college van burgemeester en wethouders bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Iedereen die beroep instelt, heeft tevens het recht om, binnen bovengenoemde termijn van tervisielegging, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroepschriften respectievelijk verzoeken om voorlopige voorziening dienen te worden gericht aan de Afdeling respectievelijk de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit van het college van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Maasbracht, 25 augustus 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven