Terinzagelegging verleende vergunning voor explosievenonderzoek in archeologisch monument

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 14a lid 1 onder b van de Monumentenwet 1988 en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend. De vergunning voor het doen van explosievenonderzoek in het plangebied Hoogwatergeul Well Aijen werkvakken 2, 3, 4 en 5, plaatselijk bekend Sintelenberg, is verleend aan Kampergeul BV door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed).

Inzage

Het besluit inclusief de bijbehorende stukken liggen van 18 augustus tot en met 29 september 2010 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur inzien. Na telefonische afspraak, (0485) 34 83 83, kunt u ook ’s middags en op maandag van 16.00 tot 19.00 uur terecht. Voor het inzien van de stukken dient u zich te melden bij de centrale balie.

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt beroep instellen tegen het besluit bij de Rechtbank in Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. In het ondertekende beroepschrift staat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep.

Naar boven