Verplaatsen lichtmasten op sportpark achter Slot Hernhuttersingel te Zeist

Projectbesluiten ex art. 3.10 Wro en verleende reguliere bouwvergunning ten behoeve van het (ver)plaatsen van lichtmasten op het sportpark achter het Slot aan de Hernhuttersingel te Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat zij een reguliere bouwvergunning hebben verleend en, op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit, hebben genomen voor:

Het (ver)plaatsen van lichtmasten op het Sportpark achter het Slot aan de Hernhuttersingel te Zeist. Het perceel is bekend in het kadaster als: gemeente Zeist, sectie I, nummer 1080.

Het projectbesluit en de reguliere bouwvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 19 augustus 2010 gedurende zes weken, ter inzage bij het Bouwloket in de Publiekshal, Slotlaan 20 te Zeist.

Belanghebbenden die binnen de gestelde termijn zienswijzen hebben ingediend over het ontwerpprojectbesluit en het ontwerpbesluit tot het verlenen van een reguliere bouwvergunning, kunnen tegen dit projectbesluit en de reguliere bouwvergunning een gemotiveerd beroepschrift indienen. Dit kan bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA UTRECHT. Dit geldt ook voor de belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen of te laat een zienswijze indienden.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken. Deze termijn begint de dag nadat het projectbesluit en de verleende reguliere bouwvergunning bekend zijn gemaakt.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het projectbesluit en de bouwvergunning niet op. Indien er sprake is van een spoedeisend belang, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht.

De besluiten tot vaststelling van het projectbesluit en de verlening van de reguliere bouwvergunning worden openbaar bekend gemaakt. De kennisgeving van het projectbesluit wordt overeenkomstig artikel 3.11, lid 2 Wro, juncto artikel 3.8, lid 3 Wro geplaatst in het gemeentelijk huis-aan-huis blad, in de Staatscourant en op de gemeentelijke website (www.zeist.nl).

Burgemeester en wethouders van Zeist.

Naar boven