stcrt-2010-1291-001.png Vooraankondiging en inspraak voorontwerpbestemmingsplan Hoofdstraat 63–65, Liessel

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Deurne hierbij kennis van hun voornemen om het bestemmingsplan ‘Hoofdstraat 63–65, Liessel’ voor te bereiden. Het gebied waarop het bestemmingsplan betrekking heeft wordt in het noorden en zuiden begrensd door de percelen van de Hoofdstraat 67 en 61. In het oosten grenst het plangebied aan de tuin van het perceel Hoofdstraat 61. Aanleiding voor het opstellen van een nieuw bestemmingsplan is het voornemen van Manders Van Doorne Beheer B.V. om de nu aanwezige commerciële ruimte met twee bovenwoningen op het perceel Hoofdstraat 65 en de woning op het perceel Hoofdstraat 63 te vervangen door een commerciële ruimte met acht appartementen.

Het voorontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 29 januari 2010 gedurende vier weken op werkdagen tijdens de openingstijden ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het gemeentehuis van Deurne. Omtrent het voornemen wordt geen gelegenheid geboden tot het indienen van zienswijzen. Wel kunnen ingezetenen en belanghebbenden een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie indienen.

Er is geen aanleiding om bij de voorbereiding van dit nieuwe bestemmingsplan een onafhankelijke instantie in de gelegenheid te stellen advies uit te brengen. Wel wordt, met inachtneming van artikel 3.1.1 Bro overleg gepleegd met onder andere de provincie Noord-Brabant, de VROM-Inspectie en waterschap Aa en Maas.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met mevrouw C. Span via ons algemene telefoonnummer: 0493-487711.

Naar boven