Ontwerpbestemmingsplan West End (Veendijk 20a–21) te Loosdrecht

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan West End en de hierbij behorende stukken ter inzage worden gelegd.

Het plan

Het plan omvat globaal de bouw van 13 appartementen voor permanente bewoning op het perceel, horeca, herinrichting van de jachthaven (incl. woonschepen) en de realisering van een pompeiland voor recreatieve vaartuigen.

Inzage

Het bestemmingsplan ligt ingaande 19 augustus 2010 gedurende een termijn van 6 weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (afdeling REO), Rading 1 te Loosdrecht van 08.30–12.30 uur en in de bibliotheek aan de Tjalk te Loosdrecht tijdens de openingstijden. Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken kan tevens worden ingezien op de website van de gemeente: www.wijdemeren.nl (kopje actueel/ter inzage). Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van de gemeente Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of voor het inwinnen van informatie kan contact worden opgenomen met de heer F. Lieste (035-65 59 446) of (035-65 59 444) van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling.

Naar boven