stcrt-2010-1288-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Valleipark 2009’

De gemeenteraad heeft op 17 december 2009 het bestemmingsplan ‘Valleipark 2009’ gewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met het betreffende raadsbesluit en de daarbij behorende nota zienswijzen en ambtshalve aanpassingen en met de overige stukken met ingang van donderdag 4 februari a.s. tot en met woensdag 17 maart 2010 tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling van het gemeentehuis en bij de openbare bibliotheek Nieuw Langenbeek.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.leusden.nl (onder Wonen, wijken en veiligheid, onderdeel bestemmingsplannen).

Een belanghebbende kan gedurende de genoemde termijn bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Op grond van artikel 6:13 Algemene wet bestuursrecht kan geen beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak. Voorwaarde is dat tijdig een beroepschrift is ingediend.

Naar boven