Projectbesluit Kerkweg 14, Spaarndam

Burgemeester en wethouders hebben op 10 augustus 2010 een projectbesluit genomen, verzenddatum 12 augustus 2010. Dit besluit houdt verband met een aanvraag om een reguliere bouwvergunning voor de bouw van een woning en schuur op het perceel Kerkweg 14 in Spaarndam.

Op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden, die tijdig een zienswijze met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit hebben ingediend bij burgemeester en wethouders, of kunnen aantonen dat redelijkerwijs niet eerder te hebben kunnen doen, gedurende zes weken, ingaande de dag na de verzenddatum van het projectbesluit, daartegen een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM.

Het beroep schorst niet de inwerkingtreding van het projectbesluit. De inwerkingtreding van het projectbesluit is op 24 september 2010, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. In dat geval wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Het projectbesluit met de bijbehorende stukken ligt op werkdagen van 8.15 tot 12.15 uur ter inzage bij de afdeling Ruimte, Teding van Berkhoutweg 3 in Halfweg. Daarnaast is het te zien op www.haarlemmerliede.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

18 augustus 2010

Naar boven