Ontwerpbestemmingsplan Steenbrugge, 1e partiële herziening en ontwerpexploitatieplan Steenbrugge, 1e herziening

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 19 augustus 2010 tot en met 29 september 2010 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan Steenbrugge, 1e partiële herziening;

  • het ontwerpexploitatieplan Steenbrugge, 1e herziening.

Door de herziening van het bestemmingsplan Steenbrugge en het exploitatieplan Steenbrugge worden deze plannen, die op 7 juli 2010 door de gemeenteraad zijn vastgesteld, in overeenstemming gebracht met op 7 juli 2010 vastgesteld beleid (doelgroepenverordening). Hierin wordt de categorie ‘middelduur hoog’ aangepast naar ‘middelduur’, middelduur laag’ wordt ‘sociale koop hoog en ‘sociale koop’ wordt ‘sociale koop laag’.

Inzien

U kunt het plan inzien op de website: www.deventer.nl/bestemmingsplannen

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan Steenbrugge, 1e partiële herziening en ontwerpexploitatieplan Steenbrugge, 1e herziening inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70, in de Wijkwinkel/Bibliotheek Keizerslanden (Graaf Florisstraat 3) en in de Openbare Bibliotheek te Diepenveen (Burgemeester Crommelinlaan 1).

Reageren

Schriftelijke zienswijzen:

Gedurende de periode van 19 augustus 2010 tot en met 29 september 2010 kan iedereen een zienswijze over de hiervoor genoemde plannen die ter inzage liggen, indienen bij de gemeenteraad. Voor het ontwerp exploitatieplan is het echter alleen voor belanghebbenden mogelijk om een zienswijze kenbaar te maken.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegezonden aan de Gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer, o.v.v. ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Steenbrugge, 1e partiële herziening’. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep. Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Mondelinge zienswijzen:

Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken. Mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan Steenbrugge, 1e partiële herziening, kunnen kenbaar gemaakt worden bij dhr. P. Hamming van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 0570.

Mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpexploitatieplan Steenbrugge, 1e herziening kunnen belanghebbenden kenbaar maken bij mevrouw Ter Veer of de heer Neijs, telefoon 14 0570.

Naar boven