Projectbesluit sporthal De Haamen

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Beek;

maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen voor:

  • De bouw van een semi-permanente sporthal op het Sportpark De Haamen, kadastraal bekend gemeente Beek, sectie G, nummer 953 (ged.), plaatselijk bekend De Haamen 1/1A te Beek. De semi-permanente sporthal bestaat uit een sportvloer, berging voor sportmaterialen, sanitair en verbindingen met het bestaande zwembad.

In verband daarmede ligt bovenomschreven plan met ingang van donderdag 19 augustus 2010 tot en met woensdag 29 september 2010 ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9, voor eenieder ter inzage. Het ontwerpprojectbesluit is tevens in digitale vorm te raadplegen via de gemeentelijke website: www.gemeentebeek.nl onder het kopje ‘Openbare bekendmakingen’ alsmede via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende die termijn kan eenieder zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 20, 6190 AA Beek.

Beek, 18 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van Beek,

namens dezen,

het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Wonen,

A.J.L.M. Bischoff.

Naar boven