Ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke ontsluiting HRM te Grootegast’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van woensdag 18 augustus 2010 voor een periode van zes weken  voor eenieder tijdens openingstijden in het gemeentehuis bij de Balie Ruimte ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke ontsluiting HRM te Grootegast’ (NL.IMRO.0015.BPBG10UITB9-OW01), het ontwerpbesluit alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

In de toekomst zal het wellicht mogelijk worden om een uitbreiding van de milieustraat aan de Tweemat 7 te Grootegast te realiseren ten oosten van de huidige locatie. Om deze oostelijke uitbreiding te kunnen ontsluiten is ten noorden van het HRM-terrein een strook gereserveerd. Deze strook zal worden benut voor de aanleg van een toegangsweg. Daarnaast zal de toegangsweg zodanig worden uitgevoerd dat deze ook kan dienen als parkeerruimte voor vrachtwagens en deels voor opslag.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke ontsluiting HRM te Grootegast’ is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.BPBG10UITB9-OW01

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld via een link op de gemeentelijke website (www.grootegast.nl) in de bekendmaking (Wonen en Welzijn → Actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen...).

Omgang reacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA Grootegast, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Noordelijke ontsluiting HRM te Grootegast’, of naar het volgende e-mail adres ruimtelijkeplannen@grootegast.nl . Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak naar voren worden gebracht.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw M.A. Boomsma, beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening (0594-695711).

Naar boven