Projectbesluit ‘Hekmansweg 8’, Oudleusen gecombineerd met bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat zij op 10 augustus 2010 op grond van artikel 3.10 lid 4 Wet ruimtelijke ordening, een projectbesluit hebben genomen voor Hekmansweg 8 in Oudleusen. Het projectbesluit heeft betrekking op de uitbreiding van een recreatiewoning. Door deze uitbreiding wordt de inhoudsmaat voor de recreatiewoning 300 m3 (incl. aan- en bijgebouwen, onderkeldering).

Het projectbesluit en de verleende bouwvergunning met de bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage van 18 augustus 2010 tot en met 28 september 2010 bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen.

U kunt het bouwplan, de ruimtelijke onderbouwing en het projectbesluit ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college hebben ingediend of redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen binnen zes weken na datum van verzending (16 augustus 2010) van dit besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 BG Zwolle.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u dit wilt voorkomen, dan moet u -naast een beroepschrift- ook een gemotiveerd verzoek om een voorlopige voorziening te treffen sturen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen, is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 17 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven