Ontwerpprojectbesluit Meester Werkmanstraat 10 te Hellendoorn (art. 3.10 Wro)

Het college maakt op grond van artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening bekend dat ze voornemens is een projectbesluit vast te stellen voor de interne verbouw van een voormalige kantoor-/bedrijfsruimte aan de Meester Werkmanstraat 10 te Hellendoorn tot een bedrijfswoning, die groter is dan 750 m3. Dit projectbesluit zal worden genomen onder de voorwaarde dat de bestaande bedrijfswoning aan de Meester Werkmanstraat 10b te Hellendoorn zal worden gesloopt.

Met ingang van 14 augustus 2010 ligt het ontwerpprojectbesluit met de aanvraag om bouwvergunning gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en milieu aan de Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken wordt aan iedereen de mogelijkheid geboden schriftelijk en/of mondeling een zienswijze kenbaar te maken aan het college van burgemeester en wethouders van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE Nijverdal. Het loket Bouwen en milieu is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden alleen op afspraak, telefoon 0548-630 213.

Het ontwerpprojectbesluit is eveneens in te zien en te downloaden via de gemeentelijke website (http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied/). Inzien kan ook via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven