Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied 2000 en herziening 2008, De Heikampen 7

Burgemeester en wethouders van Schijndel maken bekend dat zij op 27 juli 2010, middels artikel 3.6 van de Wet op de ruimtelijke ordening (Wro), de wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening 2008, De Heikampen 7’ hebben vastgesteld.

Het gaat hier om het wijzigen van de bestemming ‘agrarisch verwante en niet-agrarische bedrijven’ met de aanduiding ‘Manege’ van het adres De Heikampen 7 in de bestemming ‘agrarisch verwante en niet-agrarische bedrijven’ met de aanduiding ‘Paardenhouderij’.

Ter inzage

Het besluit tot vaststelling en de daarbij horende stukken liggen vanaf 13 augustus 2010 voor iedereen ter inzage.

Het besluit is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl. Ook kan het besluit worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Beroep

Tijdens de inzagentermijn kan beroep worden ingediend tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voorwaarde voor dit beroep is dat degene tijdig zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht. Deze voorwaarde geldt niet voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen, overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders voren hebben gebracht.

Het beroep kunt u richten aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Voorlopige voorziening

Degenen die bevoegd zijn beroep in te stellen kunnen naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het bestemmingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Schijndel, 12 augustus 2010.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel.
Naar boven