Vastgesteld wijzigingsplan Hendrik Droststraat 42 te Olst

Burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe maken bekend op 10 augustus 2010 het wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Olst, Hendrik Droststraat 42’, te hebben vastgesteld. De wijziging op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening heeft betrekking op het perceel Hendrik Droststraat 38–42 te Olst, kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie F, nummer 4412, met de bestemming ‘Centrum’. Het plan biedt een planologische regeling voor het oprichten van een woning.

Het wijzigingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt vanaf 13 augustus 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij het klantcontactcentrum in Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5). U kunt het plan tevens inzien op de gemeentelijke website.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend het vaststellingsbesluit een schriftelijk beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van een beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Raad van State.

Heeft u vragen over ruimtelijke plannen, wilt u plannen inzien of mondeling uw zienswijze indienen, dan kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Oranjelaan 5, Wijhe), telefonisch te bereiken via het klantcontactcentrum (KCC): telefoonnummer 14 0570.

Naar boven