Ontwerpbestemmingsplan Zuwe Zorgcentrum Woerden

Burgemeester en wethouders van Woerden maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Zuwe Zorgcentrum Woerden voor eenieder ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is aangepast naar aanleiding van een aantal reacties op het voorontwerpbestemmingsplan.

Plangebied

Het plangebied is het terrein van het Zuwe Zorgcentrum Woerden op de Utrechtsestraatweg 50, binnen de driehoek Utrechtsestraatweg, Prins Mauritssingel en Vossenschanslaan. Het bestemmingsplan is nodig om in Woerden de herontwikkeling van het zorgcentrum mogelijk te maken.

Plannen inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 13 augustus tot en met donderdag 23 september 2010 met bijbehorende stukken ter inzage. U kunt het plan op werkdagen tijdens de openingstijden (ook op maandagavond tot 20.00 uur) inzien in de Koepel in het Stadhuis, Blekerijlaan 14, Woerden. Het plan is tevens raadpleegbaar op het internet via www.woerden.nl (onder Wonen en leven, Bouwen en wonen – Omgevingsloket, Bestemmingsplannen in voorbereiding) en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan. De zienswijze kunt u sturen aan de Gemeenteraad van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met mevrouw E. ten Westenend via telefoonnummer (0348) 428455.

Informatieavond

In het Zuwe Zorgcentrum, Utrechtsestraatweg 50, wordt op donderdagavond 2 september 2010 vanaf 19.30 uur een informatiebijeenkomst gehouden ter toelichting op de veranderingen en de vorderingen met betrekking tot het herontwikkelingsplan (bouw en terreininrichting) en het bestemmingsplan.

Naar boven