Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Doorn 2010’

Het ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken in verband met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Doorn 2010’ met de hierop betrekking hebbende stukken met ingang van 13 augustus 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt een actueel planologisch juridisch kader voor het buitengebied Doorn. De ruimte-voor-ruimteregeling voor de lokaties Buurtweg 5,8 en 8a is eveneens in het bestemmingsplan verankerd.

Wanneer en waar kunt u dit bestemmingsplan inzien

Het plan is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl. Via de rubriek ‘Direct naar’ onder ‘Stukken ter inzage’ vindt u de digitale koppelingen naar het plan. Een andere mogelijkheid is raadplegen via http://www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl/index.php?mediumid=5&pagid=1002

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in de Gemeentewinkel, Cultuurhuis Het Pléiade, Kerkplein 2 te Doorn tijdens de kantooruren.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling maar niet per email, indienen bij de gemeenteraad van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Doorn 2010’.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 16 september 2010 contact op te nemen met de heer Alfons Mulder of de heer Kai van de Velde van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, telefoon 0343-565883 resp. 0343-565588.

Naar boven