Onherroepelijk bestemmingsplan De Hazenberg/Rhienderen Noord

Burgemeester en wethouders van de gemeente Brummen maken bekend dat tegen het besluit van de gemeenteraad betreffende de vaststelling van het bestemmingsplan De Hazenberg/Rhienderen Noord geen beroep en/of voorlopige voorziening is ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is hierdoor onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan bestaat uit twee deelgebieden, die zich ten westen en noorden van de kern Brummen bevinden. Het eerste deelgebied betreft het bedrijventerrein De Hazenberg en het aangrenzende sportpark De Hazenberg en wordt globaal begrensd door de spoorlijn Arnhem-Zutphen, de L.R. Beijnenlaan, de Hazenberg en landgoed Rhienderstein. Het tweede deelgebied betreft het bedrijventerrein Rhienderen Noord, dat het meest noordelijk deel van de kern Brummen vormt. Dit gebied wordt globaal begrensd door de Zutphensestraat, de Becker’s Sonsstraat, de spoorlijn Arnhem-Zutphen en de Rhienderensebeek.

Genoemd bestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage bij de balie van het team Frontoffice & Vergunningen, Engelenburgerlaan 31 te Brummen. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website http://www.brummen.nl/smartsite.shtml?id=88565 en op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BPBRHARH110000-oh01

De bronbestanden kunt u op de volgende locatie raadplegen

http://ruimtelijkeplannen.brummen.nl/ro/ro/NL.IMRO.0213.BPBRHARH110000-/NL.IMRO.0213.BPBRHARH110000-oh01/

Naar boven