stcrt-2010-1263-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Noordflank Diemen-Centrum

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben bij besluit van12 januari 2010, nr. 2009-74721, goedkeuring verleend aan de door de gemeenteraad van Diemen op 25 juni 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Noordflank Diemen-Centrum’.

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland ligt met genoemd bestemmingsplan van 29 januari 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Diemen, D.J. den Hartoglaan 1.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een belanghebbende beroep instellen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde termijn van terinzageligging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen.

Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven