Bestemmingsplan Oude Arnhemsekarweg

Bestemmingsplan onherroepelijk

Het bestemmingsplan Oude Arnhemsekarweg, zoals dat door de gemeenteraad op 22 april 2010 is vastgesteld, heeft samen met het raadsbesluit en bijbehorende stukken met ingang van 10 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is geen beroep ingesteld en is geen voorlopige voorziening gevraagd. Het bestemmingsplan is hierdoor met ingang van 22 juli 2010 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op twee locaties aan de Oude Arnhemsekarweg en voorziet in de ontwikkeling van in totaal tien koopwoningen. De realisatie vindt plaats door twee blokken van vijf woningen met drie goedkope tussenwoningen en betaalbare woningen op de hoeken.

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van het Klantcontactcentrum van 08.30–12.30 uur. Het raadsbesluit en het bestemmingsplan kunt u ook digitaal raadplegen op www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) onder identificatienummer NL.IMRO.0233.BPoudearnhemsekarw-0501.

Ermelo, 11 augustus 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven