Wijziging bestemmingsplan Van Andelstraat 7 in Waalwijk

Het college van Waalwijk heeft het voornemen om het bestemmingsplan ‘Besoyen Noord’ te wijzigen ex artikel 3.6, eerste lid, sub a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), conform de bevoegdheid die hiertoe is opgenomen in artikel 13.1 lid C van dit bestemmingsplan. Deze wijziging is noodzakelijk voor het afwijken van de voorgeschreven maatvoering met ten hoogste 30%. Dit ten behoeve van de uitbreiding van het bouwwerk gelegen op het perceel aan de Van Andelstraat 7 in Waalwijk, kadastraal bekend als gemeente Waalwijk sectie G nummer 1138.

Het ontwerpbesluit ligt, tezamen met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van vrijdag 13 augustus 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage. De procedures 1, en 2 zijn van toepassing.

Voor inzage buiten de openingstijden dient u vooraf een afspraak te maken (tel. 0416-683 870). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Economie in het gemeentehuis in Waalwijk. U kunt het plan ook digitaal inzien op onze website www.waalwijk.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn/haar zienswijze over het ontwerpbesluit naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven kunt u contact opnemen met de heer Bosch van de afdeling Ruimte & Economie. Van deze mondelinge zienswijze wordt een beknopt verslag gemaakt. U kunt de heer Bosch bereiken op nummer (0416) 683 530 of via email: Sbosch@Waalwijk.nl

Naar boven