Ontwerp stap 3 besluit Malburgen De Wheme

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van artikel 12 van de Interimwet stad-en-milieubenadering voornemens zijn een ontwerp van een stap 3-besluit Stad en Milieu ter inzage te leggen.

Het voorgenomen stap 3-besluit, oftewel afwijkingsbesluit, houdt in dat afgeweken wordt van wettelijke bepalingen ten aanzien van geluidsbelasting ten gevolge van een aanwezige weg.

Een melding, conform artikel 11 lid 1 van de Interimwet stad-en-milieubenadering, van dit voornemen is gedaan bij Gedeputeerde Staten van Gelderland.

Het betreft hier een afwijking van de wettelijke geluidsnormen uit de Wet geluidhinder ten behoeve van de bouw van 8 woningen in het gebied Malburgen De Wheme als gevolg van geluidsbelasting van de Pleyweg.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken zal met ingang van 12 augustus 2010 gedurende een termijn van 6 weken voor eenieder ter inzage liggen in het stadshuis, loket BWL, Koningstraat 38. Het ontwerpbesluit is met ingang van 12 augustus 2010 ook via internet in te zien op www.arnhem.nl/bestemmingsplan (technische storingen voorbehouden).

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbesluit indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 99, 6800 AB Arnhem).

Het op deze ontwikkeling eveneens betrekking hebbende ontwerpbestemmingsplan Malburgen De Wheme ligt eveneens vanaf bovengenoemde datum ter inzage.

Voor informatie over het ontwerpbesluit en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer A. Meijers, tel. nr.: 026-3773697 van de Dienst Stadsontwikkeling.

Naar boven