Vastgesteld projectbesluit ‘Stadskanaal Noord – Waterland exploitatie’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat het projectbesluit ‘Stadskanaal Noord – Waterland exploitatie’ ongewijzigd is vastgesteld. Het projectbesluit maakt aan de Tros (zijde Krommewijk) zes halfvrijstaande en twee vrijstaande woningen mogelijk, waar momenteel vier vrijstaande woningen mogelijk zijn. Daarnaast maakt het projectbesluit de volgende perceelgebonden wijzigingen mogelijk:

  • Een wijziging van twee stukjes groenvoorziening naar uitgeefbare grond.

  • De vergroting van een wooneiland aan de Tros (nabij nr. 13).

  • De uitbreiding van twee bouwvlakken.

Waar kunt u het vatgestelde projectbesluit inzien?

Het projectbesluit ligt vanaf 12 augustus tot en met 22 september 2010 voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het projectbesluit is in digitale vorm te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. en op www.stadskanaal.nl In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

U wilt een beroep instellen?

Uitsluitend belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Uw schriftelijk beroepsschrift kunt u sturen naar de rechtbank Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de AbRS een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Naar boven