Ontwerpbestemmingsplannen (artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Asselerweg 3 Harfsen met ingang van 12 augustus 2010 voor de duur van zes weken ter inzage liggen bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem.

Op de gemeentelijke website www.lochem.nl kunt een directe link vinden naar plaats waar het bestemmingsplannen digitaal kan worden ingezien. De digitale bestanden van de bestemmingsplannen zijn eveneens beschikbaar via de gemeentelijke website.

Omschrijving plan

In het kader van de functieveranderingregeling van agrarische gebouwen wordt de agrarische bestemming gewijzigd in een woonbestemming voor drie woningen.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van de ontwerp bestemmingsplannen mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.30 uur en op donderdag van 8.00–20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven