Kennisgeving Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Pendrecht

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van 13 augustus 2010 tot en met 23 september 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt:

het Besluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder behorende bij het bestemmingsplan Pendrecht. De stukken kunnen worden ingezien bij:

  • Stadswinkel Centrum, Stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie). Open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur, behalve op donderdag (van 09.00 uur tot en met 13.30 uur.

  • Deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11; voor de openingstijden zie website deelgemeente Charlois.

Het Besluit hogere waarden is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure

Ten opzichte van het ontwerp heeft (ambtshalve) een wijziging plaatsgevonden. Deze betreft met name de gevolgen voor het plan van het industrielawaai. Deze bleken bij nadere beschouwing beperkter dan in eerste instantie berekend is.

Aangezien tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbesluit hogere waarden geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen alleen belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijziging, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 11 augustus 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

voor deze

de algemeen directeur Gemeentewerken,

voor deze:

H. van Smaalen,

directeur Bijzondere Diensten.

Naar boven