stcrt-2010-1257-001.png Bouwplan en projectbesluit woningbouwcomplex bestaande uit 49 woningen aan de Marnixstraat 4−42 en 2−16 ter inzage

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk maakt bekend dat op 25 januari 2010 een projectbesluit is genomen en bouwvergunning is verleend voor:

  • Het realiseren van een woningbouwcomplex bestaande uit 49 woningen aan de Marnixstraat 4−42 en 2−16.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijlagen liggen voor eenieder ter inzage van donderdag 28 januari 2010 tot en met woensdag 10 maart 2010 bij de informatiebalie van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk, Oostzeedijk 276, Rotterdam. De informatiebalie is van maandag t/m donderdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur en op woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.wonen.rotterdam.nl. Daar klikt u vervolgens in het linkerrijtje op ‘bouwen’, vervolgens op ‘bestemmingsplannen’, dan op ‘plannen in procedure’ en ten slotte op ‘deelgemeente Kralingen-Crooswijk’.

Tegen het projectbesluit en bouwvergunning kan, gedurende de termijn van terinzagelegging, beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen het projectbesluit en de bouwvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 27 januari 2010

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk,

de secretaris,

L. Molenaar.

De voorzitter,

G. Schuiling.

Naar boven