Ontwerpprojectbesluit ‘Griendweg 5’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 11 augustus 2010 voor de duur van zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

Het ontwerpprojectbesluit/reguliere bouwvergunning ‘Griendweg 5’ evenals de daarop betrekking hebbende stukken.

Het projectbesluit staat bij de gemeente Gorinchem kadastraal bekend als sectie P, nummer 636.

Directe aanleiding voor het projectbesluit vormt de bouw van een vrijstaande woning in het kader van de ‘ruimte-voor-ruimte’ regeling (dit is een regeling van de Provincie om voormalige agrarische bedrijfsgebouwen te slopen en in ruil daarvoor een woning terug te mogen bouwen).

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop ‘Ontwerpen’ → Ontwerp projectbesluit ‘Griendweg 5’ staat een link naar deze landelijke voorziening.

Het ontwerpprojectbesluit/de ontwerp reguliere bouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen tijdens de openingsuren worden ingezien in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen naar voren brengen tegen het ontwerpprojectbesluit/reguliere bouwvergunning.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van zienswijze en het project waarop de zienswijze betrekking heeft.

Degene die mondeling een zienswijze naar voren wenst te brengen kan hiervoor een afspraak maken.

Voor informatie over het ontwerpprojectbesluit/reguliere bouwvergunning en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw M. van Zanten van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Haar telefoonnummer is (0183) 65 93 07. E-mailen kan naar M.v.Zanten@gorinchem.nl.

Gorinchem, 10 augustus 2010

Naar boven