Ontwerpbestemmingsplan Herderlaan 51 (De Snelpost)

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 12 augustus 2010 tot en met 6 oktober 2010 het ontwerpbestemmingsplan Herderlaan 51 (De Snelpost) met de daarbij behorende stukken voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor tijdens openingstijden terecht bij het Klantcontactcentrum. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen op www.ermelo.nl/bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan Herderlaan 51 (De Snelpost), met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPherderlaan51-0301, kunt u met bijbehorende stukken ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-online).

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de verplaatsing van het verenigingsgebouw van duivenvereniging De Snelpost van het voormalig Taweb-terrein naar de achterzijde van Calluna aan de Herderlaan 51 te Ermelo.

Gedurende bovenvermelde periode kan eenieder bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer M.C.T. Wossink of via het mailadres m.wossink@ermelo.nl.

Ermelo, 11 augustus 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven