Ontwerpbestemmingsplan ‘Lubberstraat’ Spoordonk

Burgemeester en Wethouders hebben de realisatie van woningbouw in de kleine kernen als speerpunt van beleid geformuleerd. Dit is nodig om de leefbaarheid in de kleine kernen op peil te houden.

Wij hebben plannen om samen met drie ontwikkelaars een nieuwe woonlocatie te realiseren in het gebied ten zuidoosten van de kern Spoordonk. De locatie ligt ingeklemd tussen de Spoordonkseweg, Lubberstraat en Merodelaan, welke overgaat in Beerseveld. In de huidige situatie zijn de gronden in gebruik als landbouwgrond. Het plan bestaat uit 63 woningen waarvan een deel in het kader van de ‘Ruimte-voor-Ruimte’-regeling wordt ontwikkeld. De kavelgrootte varieert evenals het type woning.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 12 augustus 2010 tot en met woensdag 22 september 2010 voor eenieder ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via de gemeentelijke internetsite www.oirschot.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Iedereen kan mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Oirschot, postbus 11, 5688 ZG Oirschot. De mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden indienen bij de centrale balie van het gemeentehuis.

Oirschot, 10 augustus 2010

P. Perriëns,

secretaris.

R. Severijns,

burgemeester.

Naar boven