Vaststelling bestemmingsplan Regentesselaan herinrichting weg

Burgemeester en wethouders delen mee dat met ingang van 12 augustus 2010 gedurende zes weken in het Stadswarenhuis aan het Marktplein 1 voor iedereen ter inzage ligt het bij raadsbesluit van 1 juli 2010 vastgestelde bestemmingsplan Regentesselaan herinrichting weg. Dit bestemmingsplan is ook te bekijken op onze internetsite, www.apeldoorn.nl/inzage.

Het plan heeft betrekking op Regentesselaan herinrichting weg. In het geldende bestemmingsplan ‘De Parken’ zijn profielindelingen van deze weg in de voorschriften opgenomen. De nieuwe indeling komt niet overeen met het voorgeschreven profiel. Daarom is op grond van art. 3.1. van de Wet ruimtelijke ordening een nieuw bestemmingsplan nodig.

Tegen het ontwerp van het plan zijn zienswijzen naar voren gebracht. Ook heeft de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen in het plan aangebracht. Gedurende de zes weken van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Uw beroepschrift kunt u tot en met 22 september 2010 indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het Stadswarenhuis is geopend op maandag t/m donderdag van 08.30 tot 16.00 uur, donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Apeldoorn, 11 augustus 2010

Naar boven