Vastgesteld projectbesluit artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening hebben vastgesteld voor het realiseren van twee bouwkavels op het perceel Wouterstraat ongenummerd te America, kadastraal bekend gemeente Horst, sectie I, nr 972.

Belanghebbenden, die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn, kunnen binnen zes weken na bekendmaking van het besluit beroep instellen bij de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Deze mogelijkheid staat alleen open voor belanghebbenden:

  • die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat zijn geweest.

Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

De bekendmaking van het besluit vindt tevens plaats op onze website én in de staatscourant. Het vastgestelde projectbesluit met bijbehorende stukken, kan op afspraak worden ingezien. Tevens zijn het besluit en de bijbehorende stukken vanaf 6 augustus te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op de website www.ro-online.nl .

Horst, 5 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven