Ontwerpbestemmingsplan ‘Zwolseweg 51–53, ’s-Heerenbroek’

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwolseweg 51–53, ’s-Heerenbroek’ vanaf woensdag 11 augustus 2010 zes weken ter inzage ligt in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwolseweg 51–53, ’s-Heerenbroek’ heeft betrekking op de garagebedrijven ‘Pannekoek’ en ‘Bastiaan Techniek’ aan de Zwolseweg. Het maakt de uitbreiding van het bestaande bedrijfspand van ‘Bastiaan Techniek’ mogelijk aan de zuidzijde. Het garagebedrijf ‘Pannekoek’ is meegenomen in het bestemmingsplan in verband met een logische begrenzing. De bedrijven hebben een gelijke bestemming en Zwolseweg 53 is bereikbaar via het perceel Zwolseweg 51.

Voor inzage kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie of telefonisch vai (038) 33 92 999. Buiten deze tijden alleen op afspraak. Ook kunt u het plan inzien op www.kampen.nl onder actueel → bekendmakingen → ruimtelijke ordening.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Zwolseweg 51–53, ’s-Heerenbroek’. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens de termijn van terinzagelegging zienswijzen mondeling kenbaar te maken. Hiervoor moet een afspraak gemaakt worden met het team Beleidsontwikkeling en Advisering van de eenheid Ruimtelijke Ordening.

Naar boven