Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan De Steeg en Ellecom, locatie Parkweg te De Steeg

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan ’De Steeg en Ellecom, locatie Parkweg te De Steeg’ op 29 juni 2010 door de Gemeenteraad gewijzigd is vastgesteld. De wijzigingen hebben betrekking op de toegelaten hoogte van de schoorsteen, alsmede de verschuiving van het bouwvlak waarbinnen een autobox is toegelaten.

Dit plan maakt het bouwen van een woning ten noorden van Parkweg 15 mogelijk.

Ter inzage

Het plan ligt met ingang van 12 augustus tot en met 22 september 2010 ter inzage in het Gemeentehuis bij het Publieksbureau te De Steeg. U kunt het plan tevens digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.rheden.nl).

Gedurende de termijn van tervisielegging kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt, een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijze niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen, alsmede door iedere belanghebbende voor zover het beroep zich richt op de wijzigingen die die gemeenteraad heeft aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 23 september 2010, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het indienen van beroep en voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

De Steeg, 11 augustus 2010

Naar boven