Vastgesteld bestemmingsplan ‘ARDO’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken ingevolge artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 3 juni 2010 het bestemmingsplan ‘ARDO’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het onderhavige bestemmingsplan is met name bedoeld om de bedrijfsactiviteiten van Ardo B.V. uit te breiden met een nieuw vrieshuis, een nieuw kantoor en een nieuwe waterzuivering.

Dit bestemmingsplan zal samen met het vaststellingsbesluit met ingang van 12 augustus 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage liggen bij de gemeente, afdeling Strategie & Programmering (Bredaseweg 2 te Zundert).

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht over het ontwerpbestemmingsplan kan, op basis van artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), geen beroep instellen.

Gedurende de beroepstermijn kan door voornoemde doelgroep bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Het besluit van de gemeenteraad treedt alsdan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven