Ontwerpprojectbesluit Strandboulevard 27

Van 12 augustus tot 23 september 2010 ligt in het gemeentehuis, afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu, (kamer V-5) voor eenieder ter inzage het ontwerpprojectbesluit Strandboulevard 27 (Strandparc Nulde). Dit ontwerpprojectbesluit heeft betrekking op een overkapping over de speelplaats en het opstarten van een kleinschalige winkel in watersportartikelen.

Het ontwerpprojectbesluit kan worden ingezien op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 739, kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via hetzelfde telefoonnummer.

Het ontwerpprojectbesluit is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en is als pdf-bestand te bekijken op onze website www.putten.nl direct naar → bestemmingsplannen.

Binnen de termijn dat het ontwerpprojectbesluit ter inzage ligt, kan een zienswijze schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Indien gewenst kan volstaan worden met een mondelinge zienswijze. Daarvoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 739.

Naar boven