Ontwerp project-uitvoeringsbesluit 60 starterswoningen (Meerpolder project 61–62) ‘Oostmeerlaan ongenummerd’

Het college van burgemeester en wethouders van Lansingerland brengen ter kennis op het volgende adres een project-uitvoeringsbesluit voor te bereiden:

  • Oostmeerlaan ongenummerd, postcode 2652. Met het project-uitvoeringsbesluit wordt in afwijking van het bestemmingsplan Meerpolder planologische medewerking verleend aan de realisatie van 60 starterswoningen. Het project-uitvoeringsbesluit omvat het realiseren van 60 starterswoningen (Meerpolder project 61–62) met bijbehorende bouwwerken, werken, geen bouwwerk zijnde, of werkzaamheden dan wel gebruik op de locatie Meerpolder. Het plan omvat tevens het inrichten van het openbaar gebied rondom de woningen ten behoeve van verblijfsdoeleinden en groen voor de aanleg van wegen, parkeervoorzieningen, bermen en groenvoorzieningen met de daarbij behorende bouwwerken waaronder straatmeubilair en vuilcontainers.

  • Met het project-uitvoeringsbesluit wordt tevens:

    • o een hogere grenswaarde voor 10 woningen op basis van de wet geluidshinder vastgesteld;

    • o twee bouwvergunningen, met de nummers 20100354 voor 60 woningen en 20100355 voor de optionele erker C, dakkapellen en uitbreiding woonkamer A, B en C, verleend.

Alvorens het college van burgemeester en wethouders het project-uitvoeringsbesluit vaststelt, heeft eenieder de mogelijkheid zijn zienswijze kenbaar te maken.

Inzage

Zoals aangekondigd in het lokale huis- aan huisblad De Heraut ligt het project-uitvoeringsbesluit vanaf 5 augustus 2010 gedurende 6 weken ter inzage. De reactietermijn sluit op 15 september 2010.

Het volledige ontwerp project-uitvoeringsbesluit 60 starterswoningen (Meerpolder project 61–62) kunt u vinden op onze website www.lansingerland.nl onder wonen en omgeving (bestemmingsplannen) en op RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast ligt het plan voor iedereen ter inzage bij de balie in het SPiL Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. De balie is geopend op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur en op woensdagmiddag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u een afspraak te maken via telefoonnummer (010) 800 4000.

Indienen zienswijze

U kunt – gedurende de termijn van terinzagelegging – een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de Gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling SO, postbus 1, 2650AA Berkel en Rodenrijs, onder vermelding van: Zienswijze project uitvoeringsbesluit 60 starterswoningen (Meerpolder project 61–62). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u telefonisch een afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens de genoemde openingstijden bellen via telefoonnummer (010) 800 4000. Het project wordt begeleid door mevrouw W. ten Cate van de afdeling Strategische Ontwikkeling.

Naar boven