Ontwerpbestemmingsplan ‘Olland, Multifunctionele accommodatie’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 12 augustus 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Olland, Multifunctionele accommodatie’ voor eenieder ter inzage ligt.

Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van een multifunctionele accommodatie. Op de plaats van het huidige gemeenschapshuis ‘De Holm’ wordt een multifunctionele accommodatie gerealiseerd waarin de basisschool en het gemeenschapshuis een plaats krijgen. Op de plaats van de huidige basisschool worden 6 woningen gerealiseerd. Het bestaande trapveld wordt verplaatst in westelijke richting.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 12 augustus 2010 tot en met woensdag 22 september 2010 ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook raadplegen/downloaden van de gemeentelijke website www.sint-oedenrode.nl. Op deze site klikt u via de rubriek ‘informatie’ door naar ‘wonen’, vervolgens naar ‘bestemmingsplannen’. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan electronisch raadpleegbaar op http://ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, Postbus 44 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw L. Vulders van de afdeling Publiekszaken, team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413-481357 of met de heer T. Kantelberg, telefoonnummer 0413-481354.

Naar boven