Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Buitengebied 1998 Aviation Academy’

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Buitengebied 1998 Aviation Academy’ voor eenieder ter inzage ligt.

Inhoud

Het plangebied is gelegen aan de Aviolandalaan 31 te Hoogerheide. De bestemming ter plaatse zal worden gewijzigd, zodat het mogelijk wordt om binnen de panden in het plangebied aan de luchtvaart gerelateerd onderwijs te geven.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage vanaf 5 augustus 2010 gedurende een periode van zes weken, bij de Centrale Balie van het gemeentehuis te Hoogerheide.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdagavond van 17.30 uur tot 20.00 uur. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 0164-611 111 kan het ontwerp ook worden ingezien op maandag tot en met donderdag van 12.30 uur tot 17.00 uur.

Tevens is het gehele ontwerpbestemmingsplan langs elektronische weg te raadplegen op de site van de gemeente. U vindt de documenten op ‘www.woensdrecht.nl’ onder de ‘Wonen & leven’ vervolgens ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Ruimtelijke plannen in procedure’.

Daarnaast is een digitale versie van het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze indienen. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide of via het e-mailadres gemeente@woensdrecht.nl onder vermelding van ‘inspraak ontwerpbestemmingsplan Aviation Academy’.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met mevrouw S. Brooijmans. Haar directe telefoonnummer is (0164) 61 13 55.

Verkrijging

Desgewenst kan tegen vergoeding van de kosten een afschrift van genoemd ontwerpbestemmingsplan op het gemeentehuis worden verkregen.

Hoogerheide, 4 augustus 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

A.P.A. Baart MBA,

secretaris.

M.A. Fränzel,

burgemeester.

Naar boven