Ontheffingsbesluit ex artikel 3.22 Wro t.b.v. tijdelijke opslag van matrijzen op het perceel Meddoseweg 2 te Vragender

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 3.22 van de Wet ruimtelijke ordening een tijdelijke ontheffing te verlenen van het geldende bestemmingsplan, ten behoeve van de opslag van matrijzen in een gedeelte van het bedrijfsgebouw op het perceel Meddoseweg 2 te Vragender voor de duur van 3 jaar. Het perceel Meddoseweg 2 te Vragender is gelegen in het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 1998’, voorzien van een bedrijfsbestemming en bestemd als ‘loonwerkbedrijf/mechanisatiebedrijf.

Het ontheffingsbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van 6 augustus 2010 tot en met 16 september 2010, ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde, en in de openbare bibliotheken, Dijkstraat 2 te Lichtenvoorde, en Het Heydenrijck 1 te Groenlo.

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na bekendmaking daarvan door belanghebbende(n) een beroepschrift worden ingediend.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is;

  • d. de gronden van het beroep.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Arrondissementsrechtbank Zutphen, sector Bestuursrecht, postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking, dat wil zeggen dat het besluit van kracht blijft ondanks eventuele bezwaren.

Nadat een beroepschrift is ingediend, is, indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dat vereist, het mogelijk daartoe een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Zutphen, postbus 205, 7200 AE Zutphen. Daarbij dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Naar boven