Ontwerpbestemmingsplan Over ’t Spoor

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 6 augustus 2010 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Over ’t Spoor ter inzage ligt.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Over ’t Spoor met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 6 augustus tot en met 16 september 2010 ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Oude Enghweg 23. De balie is iedere werkdag geopend tussen 08.30 uur–13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00–19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. Het ontwerpbestemmingsplan Over ’t Spoor is digitaal in te zien op www.hilversum.nl .

Zienswijzen

Gedurende deze periode van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Over ’t Spoor naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het College van Burgemeester en wethouders van Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.

Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ’Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0402.07bp00overtspoor-on02.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer V. van Rossum, telefoon 035-629 2079.

Hilversum, 5 augustus 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum.

Naar boven