Vaststelling projectbesluit Schouwberg 5 in Hapert

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat een projectbesluit is genomen op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor de oprichting van een uitspannerij aan de Schouwberg 5 in Hapert, kadastraal bekend als gemeente Hoogeloon, sectie G, nr. 845. Een projectbesluit maakt het mogelijk om in afwijking van het bestemmingsplan medewerking te verlenen aan het plan.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Het vastgestelde projectbesluit met de bijbehorende stukken ligt vanaf 10 augustus 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tot het indienen van zienswijzen, gedurende de termijn van de ter inzage legging, beroep instellen bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Binnen deze termijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld tevens een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Bladel, augustus 2010

Naar boven