Projectbesluit Kanaal ZZ 74 in Reutum als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Met ingang van woensdag 4 augustus 2010 ligt conform het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerpbesluit op de aanvraag om een projectbesluit voor het uitbreiden van een woning op het perceel Kanaal ZZ 74 in Reutum.

Het ontwerpprojectbesluit kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0183.1004191-ow01) en op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl. Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het ontwerpprojectbesluit op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerpprojectbesluit zijn beschikbaar gesteld via http://www.tubbergen.nl/nwro/NL.IMRO.0183.1004191-ow01/. Op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl kunt u een directe link vinden naar de vindplaats van de bestanden van het ontwerpprojectbesluit.

Ook kunt u het ontwerpprojectbesluit inzien bij het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen.

Gedurende deze termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen omtrent het ontwerpprojectbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke zienswijzen kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht via het Klant Contact Centrum. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven