stcrt-2010-1227-001.png Wijzigingsplannen vastgesteld Buitengebied, Kinnum 7, Buitengebied, Hee 6a

Burgemeester en wethouders hebben de volgende wijzigingsplannen, artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), ongewijzigd vastgesteld:

  • Bestemmingsplan Buitengebied, Kinnum 7;

  • Bestemmingsplan Buitengebied, Hee 6a.

Het plan voor Kinnum 7 vergroot en verandert de vorm van het bouwvlak op de plankaart.

Het plan voor Hee 6a betreft het wijzigen van de bestemming van Agrarisch naar de bestemming Bedrijf.

De bevoegdheid tot wijziging is omschreven in artikel 28 lid 6 en artikel 3 lid 6 van het bestemmingsplan Buitengebied.

De wijzigingsplannen liggen met ingang van vrijdag 29 januari tot en met donderdag 11 maart 2010, gedurende zes weken, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis te West-Terschelling. De plannen kunnen ook buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de sector Grondgebied, via telefoonnummer 0562-446244.

Tegen de ontwerpbesluiten zijn geen zienswijzen ingediend.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan daarom alleen een belanghebbende, die kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat was tijdig een zienswijze in te dienen, een beroep indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, DEN HAAG.

Het wijzigingsplan treedt in werking de dag ná afloop van de beroepstermijn, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Een verzoek om voorlopige voorziening kan tijdens de beroepstermijn door een belanghebbende worden aangevraagd bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, DEN HAAG. Het in werking treden van het betreffende wijzigingsplan wordt dan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven