stcrt-2010-1224-001.png Vaststelling van het wijzigingsplan Haarweg tegenover 11 te Leersum

Vaststelling wijzigingsplan

Burgemeester en Wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij het wijzigingsplan ‘Haarweg tegenover 11 te Leersum’ op 6 januari 2010 hebben vastgesteld.

Wat houdt dit wijzigingsplan in?

Het wijzigingsplan beoogt de realisatie van een nieuw bouwvlak ten behoeve van een op te zetten paardenfokkerij en daarmee het legaliseren van de agrarische activiteit, het mogelijk maken van de bouw van een stal en het binnen de bouwgrenzen brengen van bestaande bebouwing.

Er heeft nadere verduidelijking plaatsgevonden door aan het bedrijfsplan ‘Celestinahoeve’ een toelichting toe te voegen.

Wanneer en waar kunt u dit wijzigingsplan inzien?

Het vastgestelde wijzigingsplan met alle bijlagen evenals het Collegebesluit liggen met ingang van maandag 1 februari 2010 gedurende 6 weken ter inzage in de gemeentewinkel, Kerkplein 2 te Doorn.

Tevens kunt u de stukken digitaal inzien via de internetsite www.heuvelrug.nl onder het kopje Stukken ter inzage.

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan tijdens de inzageperiode beroep worden ingediend door:

  • 1. een belanghebbende, die tijdig een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • 2. een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij/zij niet binnen de gestelde termijn een zienswijze bij burgemeester en wethouders tegen het ontwerpwijzigingsplan heeft indiend.

Hoe kunt u reageren?

Instellen van beroep c.q. verzoek om voorlopige voorziening

Beroep kan worden ingediend de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. Wij wijzen u erop dat er bij het instellen van beroep c.q. het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening griffierechten zijn verschuldigd. U kunt deze griffierechten vinden op www.raadvanstate.nl

Inwerkingtreden van het bestemmingsplan

Het besluit treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

28 januari 2010

Naar boven